Afşin Ziraat Odası > Haberler > AFŞİN ZİRAAT ODASI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINACAK!

AFŞİN ZİRAAT ODASI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINACAK!

Afşin Ziraat Odası Başkanlığı olarak yeni hizmet binası için yaklaşık 1,5 yıl önce başlattığımız süreçte sona geldik.

Uzun zamandır yaptığımız çalışmaların sonucunda kat ettiğimiz bu yolda ilerlemeyi bütün engelleri aşmayı başardık.

Tarım ve Orman Bakanlığımızla yaptığımız yazışmalar sonucunda 4 Ocak 2021 tarihi itibariyle Adana Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Serdar Aygün ile Oda Başkanlığımız arasında Efsus Turan Mahallesinde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait taşınmazların ortak kullanımına dair protokolü imzaladık. Oda Başkanlığı olarak verdiğimiz mücadeleler sonucunda Efsus Turan mahallesinde bulunan 1307 Ada 3 Parsel numaralı 3 dekar 614 m²’lik arsa ve iki katlı bina vasfına sahip alanın kullanım hakkını almış bulunmaktayız. Yeni hizmet binamızın tadilat ve onarım çalışmalarına başladık.

Bu konu hakkında emeği geçen, bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanım Mahir ÜNAL ve ekibine, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi TUNÇ ve Özel Kalem Müdürü Murat TÜRKMEN’e, Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu COŞKUN’ a Meteoroloji 6. Bölge Müdürü Serdar AYGÜN’e Kahramanmaraş Meteoroloji İl Müdürü Salih ÇİĞİT‘ e vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı Afşin çiftçisi adına teşekkürlerimi sunarım.