Afşin Ziraat Odası > Haberler > CHP’li 5 vekil, Elbistan’da Afşin ve Elbistan Çiftçisinin Derdini Dinledi

CHP’li 5 vekil, Elbistan’da Afşin ve Elbistan Çiftçisinin Derdini Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Elbistan’da Afşin Elbistan çiftçilerinin ve tarım sektörünün sorunlarını dinledi.
Oda başkanımız Sayın İbrahim Emiroğlu bölgemiz sorunlarını dile getirerek çiftçilerimiz için yapılması gereken iyileştirmeler hakkında talepte bulundu .
Komisyonların, hazırladıkları raporları TBMM’de dile getireceğini ifade eden Öztunç, kendisinin de Afşin ve bölge çiftçisi ile ilgili özel bir konuşma yapacağını söyledi.
Afşin ziraat Odası olarak siz bölge çiftçimizin sorunlarını her yerde anlatıp seslerini duyuracağımızı sorunlarınızın çözüme ulaşana kadar üzerine gideceğini İfade eden Başkanımız İbrahim EMİROLU çiftçilerimizin yanında olduğunu ekledi.