Afşin Ziraat Odası > Haberler > Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile Afşin Ziraat Oda Başkanı İbrahim Emiroğlu bölge çiftçilerinin sorunları hakkında görüşme yapıldı.

Sayın Bayraktar, Afşin Ziraat Odası Başkanımız ve diğer oda başkanları ile bölge çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı

01.10.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile Afşin Ziraat Oda Başkanı İbrahim Emiroğlu gerçekleştirdiği toplantıda, mısır tarımı yapan çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi verilmiştir. Pancar fiyat alımının halen açıklanmaması ve bir an önce açıklanması için ve pancar çiftçilerimizin bu yılda mağduriyet yaşamaması adına çalışmalar başlatıldı.