Afşin Ziraat Odası

ZOBİS
Afşin Ziraat Odası > Haberler > 2021 ÇKS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR!!!

2021 ÇKS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR!!!

2021 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi(ÇKS) Başvuruları Başladı: Üst Üste Aynı Ürünü Eken Desteklemeden Faydalanamayacak Çiftçilerin 2021 üretim yılına ilişkin ÇKS başvuruları başlamıştır.Üreticilerin, Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını veya kayıt güncellemelerini yapabilmeleri için, istenilen belgelerle birlikte bağlı bulundukları İl / İlçe Müdürlüklerine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. ÇKS başvurusu bulunmayan üreticilerimizin yıl içerisinde mazot, kimyevi gübre, yem bitkileri, fark ödemesi… vb. gibi tarımsal faaliyetlere ilişkin desteklemelerden yararlanmaları mümkün değildir.
Üreticilerimiz Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS )başvurularını veya kayıt güncellemelerini yapabilmeleri için istenilen belgeleri İl/İlçe Müdürlüklerinden temin edeceklerdir. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için başvuru dilekçesi ve belgelerini zamanında teslim etmeleri önemle duyurulur.