Afşin Ziraat Odası > Haberler > IFAD (Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

IFAD (Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu) finansman desteği ile uygulanan, amacı gelişmekte olan tarımsal üretimi artırmak ve kırsal fakirliği azaltmaktır. IFAD bu çerçevede, tarımsal üretimin arttırılmasına; sosyal gelişme, cinsiyet eşitliği, gelir üretimi ve beslenmenin iyileştirilmesine; çevresel sürdürülebilirliği ve etkin yönetimi hedefleyen projelere destek olmakta; bu kapsamda ülkelere uzun vadeli, düşük faizli kredi ve hibe imkânları sunmaktadır. KDAKP (Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi) kapsamında İlimizin 2. Fazında dahil olduğu Afşin İlçemizde birçok paydaşın katıldığı (Çok Paydaşlı Platform) ve bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. İl ve ilçe tarım orman müdürlüğü teknik personellerine teşekkür ederiz.