Afşin Ziraat Odası > Haberler > 2022 YILI KIRSAL KALKINMA DESTEĞİ KAPSAMINDA MAKİNE VE EKİPMAN HİBE DESTEĞİ TOPLANTISI

Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı (KKYDP) kapsamında %50 hibeli Makine ve Ekipman desteği başvuruları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Başkanımız İbrahim Emiroğlu, genel sekreterimiz ve tarım danışmanımız ile toplantıya katılım sağlayarak çiftçilerimiz için tarımsal makine ve ekipman %50 hibe desteği için başvuru ve gerekli şartlar hakkında sorunlar dile getirildi.

Tarımsal Makine ve ekipman hibe desteğinde oda tarım danışmanız tarafından çiftçilerimize proje hazırlanmıştır. Kırsal kalkınma destekleme programı kapsamında tarım danışmanımız tarafından çiftçilerimize proje hazırlayıp takibini yapmıştır. Tarımsal makine ve ekipman hibe desteğinde 30 çiftçimiz hak kazanmıştır. Hak kazanan çiftçilerimiz makinelerini teslim alıp %50 hibe desteği ödemelerini almışlardır. Çiftçilerimize hayırlı olsun ..