Afşin Ziraat Odası > Haberler > AFŞİN'İMİZDE BÖLGE ÇİFTÇİLERİ İÇİN TARSİM MALATYA BÖLGE MÜDÜRÜ İLE ÇÖZÜM ODAKLI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİK

TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğünden Kıdemli Uzman Bülent Zelyurt, 28 Ocak’ta, Afşin İlçesi’nde, Afşin İlçe Tarım Müdürlüğü ve Afşin Ziraat Odasının işbirliği ile bölge çiftçilerimize yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Ziraat Odası Başkanımız İbrahim Emiroğlu çiftçilerimizin sorunlarını dile getirdi. Ziraat Mühendislerimiz liflet dağıtımında bulundu.Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin işleyişi ve 2020 yılı uygulamaları hakkında bilgi verilip, çiftçilemizle fikir alışverişi yapıldı.
Herşey Afşin Çiftçisi içindir...